Otomatik Tente Fiyatlari

Wiki Article


Tente Fiyatlari Nasil Belirlenir

Şık, konforlu ve de {ekonomik|en ekonomik|en uygun|en uygun ve en ekonomik| tente fiyatları, Prime Tente sayesinde içimizi hoş eden fiyatlar ve seçeneklerle sunuluyor. Gölgelik ve cam pergola sistemlerinde usta bir marka olarak hizmetleri sağlayan ekip, ikinbindokuz yılından bu tarihe kadar İstanbul ’dan bütün Türkiye’ye faliyetlerini sunuyor.
Tüm sürdürülebilir yaşam alanlarında ergonomik kullanımı ile avantajı sağlamakta olan tente ve pergola sistemleri, aklınıza gelebilecek bütün işletmelere uygun çeşitleriyle birbirinden profesyonel tasarımlarla dizayn ediliyor.

En Ucuz Tente Fiyatları 2022

Kalite seviyesi yüksek, konforlu kullanılabilir, oldukça sağlam ve yüksek dayanıklılık içeren mekanizma özellikleri, tente yapılarının geldiği noktayı belirleyen konulardır. Tente fiyatları Prime Tente avantajlarıyla sunulmaktadır. Mafsallı tente malzemelerinde ithal kumaş kullanımları;
Mtül 1250 TL seviyeinde belirlenmiştir. Mafsallı tentelerde yerli kumaş kullanılması ve tercih edilmesi 1000 TL olarak 2022 güncel fiyatlarıyla sunulmaktadır.
Fakat PVC branda seçimi yapılması durumunda, mafsallı tentelerde fiyat, 450 TL (Mtül) bandında sunuluyor..



Prime Tente, gölgelendirme ve tente sistemlerinde modernize edilmiş teknolojiler ve güncel konfor seviyesi yüksek imalatlar gerçekleştiriyor. Ekibimizin her çeşit yaşam Tente Fiyatları alanları için tasarım oluşturduğu kaliteli ürünleri arasında;

1 Motorlu tente
2 Tente sistemleri
3 Otomatik tente
4 Pergola tente sistemleri
5 Mafsallı tente çeşitleri
6 Sabit dekoratif tente
7 Çift açılır tente
8 Açılır kapanır tente
9 Körüklü tente
10 Kasetli tente
11 Şeffaf katlama tente

Sistemleri ile sürgülü cam yapıları ve de katlanır tente sistemleri bulunuyor. Bütün tasarımlar, uygulanabilir mekan ve alana, bütün özelliklerine bağlı olarak imalatı sağlanmaktadır. [Keşif hizmetiyle ev, işyeri, çalışma ve sosyal alanlarda kullanılacak tente çeşit ve malzemeleri ile veya gölgelendirme yapıları ile belirlenerek, tasarım ve imalat yapılmaktadır.

Otomatik Tente Sistemleri

Bütün mevsimlerde mevsim rahatlığı sağlamakta olan otomatik tente sistemleri, işletmelere ekstra ek donanım sağlayan hizmet ve ürünleri arasında yer alıyor. Sadece yaz aylarında güneşten korunmak için değil, kış aylarında da yağmur, kar gibi hava koşullarında %100 konfor sağlar. Kumaş kaliteleri ve mekanizmada tercih edilmiş ve kullanılan sağlam yapı mazlemeleri ile, Prime Tente modelleri bütün sürdürülebilir yaşam alanlarına kalite katıyor.

Tente Fiyatları

Report this wiki page